Als therapeut bij Fenix Health, help ik u graag uw gezondheid naar een hoger niveau te tillen! Ons stappenplan bestaat uit een aantal simpele stappen die we samen zullen doorlopen om uw gezondheid te verbeteren. Laten we beginnen!

1. Start met de FENIX Health scan
We beginnen met een grondige evaluatie van jouw gezondheid door middel van bloedonderzoek, vragenlijsten en een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zal er gekeken worden naar jouw specifieke gezondheidsproblemen en jouw huidige levensstijl. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jouw gezondheidssituatie en kunnen we gericht aan de slag!

2. Behandeling(en):
Na de health scan zal ik samen met jou een behandelingsplan opstellen. Dit plan zal bestaan uit verschillende elementen zoals voeding, supplementen, beweging, ademhaling, en coaching. Dit zal gericht zijn op het aanpakken van de oorzaak van jouw gezondheidsproblemen. Ik zal jou begeleiden in het implementeren van deze veranderingen in jouw levensstijl. Dit kan soms best een uitdaging zijn, maar met de juiste hulp en begeleiding ben ik ervan overtuigd dat we dit kunnen realiseren.

Afhankelijk van jouw wensen kan dit traject 10 weken, half jaar of een jaar in beslag nemen.

3. Hertesten:
Na een aantal weken zullen we jouw gezondheid opnieuw evalueren. Hierdoor krijgen we inzicht in jouw vooruitgang. Aan de hand hiervan zullen we eventueel aanpassingen maken aan jouw behandelingsplan. Zo blijven we gericht werken aan het verbeteren van jouw gezondheid.

Ons stappenplan is gericht op het aanpakken van de oorzaak van gezondheidsproblemen, in plaats van alleen symptomen te behandelen. Ik geloof dat door gerichte aandacht te besteden aan voeding, supplementen, beweging en coaching, jij jouw gezondheid kunt verbeteren. Ik ben er om jou te helpen en te begeleiden in jouw gezondheidsreis, en we gaan er samen voor om jou weer op de juiste weg te krijgen. Zie hiervoor de verschillende trajecten.

Consulten kunnen zowel in de praktijk in Zoetermeer plaats vinden als online. Alleen bij de healthscan is het noodzakelijk om naar de praktijk te komen.