Wie ben ik?

Jennifer Adler

Orthomoleculaire therapeut
Hormoon therapeut van de Reset jouw hormonen methode
Body and Mind Therapeut

Ik ben Jennifer Adler, een enthousiaste en gedreven fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut met jarenlange ervaring. In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2010 als bekkenfysiotherapeut. Naast mijn professionele leven ben ik ook moeder van 4 prachtige kinderen. Mijn passie voor beweging uit zich in dansen en sporten en leef ik op als ik mensen kan helpen.

In 2011 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik begonnen met mijn eigen praktijk
"Bekkentherapie.com". Hierdoor kan ik mensen nog persoonlijker begeleiden en hen de kwalitatieve zorg geven die zij verdienen. Mijn doel is altijd om te blijven groeien en verbeteren in mijn vakgebied en mezelf als therapeut. Dit doe ik met een positief kritische houding, waarbij ik het beste probeer te combineren van kennis en praktijk, zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen.

Ik ben me er van bewust dat fysiotherapie niet altijd de oplossing biedt voor iedereen.
Regelmatig komen mensen terug met klachten die terugkomen of zich verplaatst hebben. Dit zinde mij niet, aangezien ik als therapeut graag een duurzame oplossing aanbied. Daarom ben ik ook op zoek gegaan naar oplossingen via diverse bijscholingen, het lezen van verschillende boeken en in gesprek met andere specialisten en therapeuten. Zo ben ik orthomoleculair therapeut (2019) en hormoontherapeut (2022) geworden.
Hiermee heb ik persoonlijk ondervonden dat het veranderen van mijn leefstijl, het nemen van supplementen en coaching grote effecten heeft op mijn welbevinden. Hierdoor voel ik mij beter in mijn lijf, heb ik meer energie, herken ik mijn grenzen beter en ben ik prettiger voor mijn omgeving.

Hieruit is in 2023 FENIX Health gestart, praktijk voor orthomoleculaire therapie. FENIX Health, de naam zegt het al: gezondheid is mijn focus! Maar waarom de Fenix? Omdat dit mythisch wezen steeds op mijn pad komt en symboliseert hoe ik mijn eigen pad naar een optimale gezondheid bewandel. Net als de Fenix leef ik mijn leven voluit, maar soms kan ik ook volledig opbranden. Maar net als de Fenix, kom ik sterk en vitaler uit mijn eigen as "geboren" en klaar voor nieuwe levenslessen.

Ik wil mijn klanten leren hoe zij zelf de regie kunnen nemen over hun gezondheid en leven. Laten we samen werken aan een leven zonder beperkingen, maar met veel mogelijkheden. Op alle vlakken van jouw leven, van fysiek tot spiritueel, zullen we werken aan een balans en optimalisatie van jouw gezondheid.

Laten we samen de Fenix in jouw leven laten ontwaken!